top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Philip Morris International інвестує в будівництво Дитячого містечка “Дім Ангела”


Американська глобальна сигаретна і тютюнова компанія Philip Morris International інвестує в будівництво Дитячого містечка "Дім Ангела".

Завдяки підтримці Philip Morris International та працівникам компанії БФ "Ти-Ангел" продовжує розпочате у минулому році будівництво Дитячого містечка, що стане центром реабілітації дітей.

Компанія перерахувала на рахунок фонду 76 100 USD. "Ці кошти були зібрані Philip Morris через власну волонтерську платформу "Проєкти з Серцем" (Projects with the Heart) для допомоги Україні у ці неймовірно складні часи війни. Це добровільна і соціально спрямована благодійна діяльність, що здійснюється волонтерами - співробітниками Philip Morris International, які таким чином роблять свій особистий внесок у майбутнє компанії та допомогають тим, хто опинився в біді, цим самим виступаючи прикладом для наслідування та провідниками змін, як всередині компанії, так і за її межами", розповідає Яна Миць - представник компанії.

Вже більше двох тижнів у Дитячому містечку активно проводяться ремонтні роботи - майстри укладають дерев'яну вагонку в спальних кімнатах, керамічну плитку у санвузлах та техприміщеннях, ремонтують кухонний блок. Волонтери фонду закуповують побутову техніку, ліжка, матраци, двері та інші меблі.

У скорому часі "Дім Ангела" прийме до себе на реабілітацію дітей із східних та центральних регіонів України. У нас вони зможуть відновити свій психоемоційний стан, знайти спокій, турботу та безпеку.

Команда фонду багато працює над тим, щоб якомога швидше завершити ремонтні роботи та запустити центр у експлуатацію. Ми щиро вдячні нашим новим партнерам і друзям з Philip Morris International, які оперативно відреагували на потребу теперешнього часу - допомогу та підтримку дітей, які пережили страх та біль війни, яку веде в Україні російська армія.

Закликаємо великий бізнес перебрати благодійну ініціативу Philip Morris International та долучатися до реалізації проєкту "Дім Ангела", адже попереду ще багато роботи, а гуманітарна криза в Україні набирає динамічних обертів. Все більше і більше українських дітей стають жертвами жорстокої політики московитської влади.



2 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page