top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

У Домі Ангела проходив літній табір для сиріт


Упродовж тижня у Дитячому містечку "Дім Ангела" відпочивали, оздоровлювалися та набиралися позитивних емоцій двадцять дітей-сиріт та дітей у складних життєвих обставинах.


Сонячна літня погода сприяла активному відпочинку. Діти багато купалися у басейні, розташованому на території містечка, займалися спортом, охоче допомагали майстрам, які працюють у містечку, поливали декоративні дерева та квіти, каталися на велосипедах, ласували смачним медом із нашої пасіки, морозивом та солодкою ватою, відвідали цікаві місця в Івано-Франківській області. Зокрема, побували у аквапарку, Відпустовому центрі блаженного Симеона Лукача, що у с. Старуня, Манявському монастирі та неймовірно красивому Манявському водоспаді.



Безліч емоцій та драйву подарував дітям пан Василь, який на своєму швидкісному ЗІЛу доставив малих безшкетників до підняжжя водоспаду. Мандрівка проходила через швидкоплинні гірські ріки та високі пагорби, дітям було дуже весело, а місцями і страшнувато, але це викликало посмішку та захоплення на їхньому обличчі.


Також дітлахи стали учасниками освячення новозбудованої каплиці у Містечку. Багато хто з них мав можливість продемонструвати свої творчі таланти на святковому концерті.



А ще у Домі Ангела ми святкували День народження нашої Вероніки, їй виповнилося 14 років. Діти старанно готувалися до цієї події - малювали привітальний плакат, підбирали музичне привітання, надували повітряні кульки та вибирали святковий торт. Вероніка була щасливою, а свято вдалося!



Тиждень насиченого відпочинку промайнув дуже швидко! Дім Ангела вже сумує за своїми друзями та знову чекає на них у гості, на відпочинок та соціально-психологічну реабілітацію.


Літній табір для дітей у скруті відбувся завдяки щедрій пожертві партнерів БФ "Ти-Ангел" із Сан-Франциско, штат Каліфорнія - громадській організації "HROMADA" та її фінансовому директору Яремі Кузишину. Дякуємо друзі, що завжди підтримуєте, допомагаєте та піклуєтеся про оздоровлення та якісний відпочинок для дітей, які найбільше цього потребують.

32 перегляди0 коментарів

Comentários


bottom of page