top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

БФ "Ти-Ангел" організував літній відпочинок та оздоровив сотню дітей


Впродовж літніх канікул команда БФ "Ти-Ангел" організувала літній відпочинок та оздоровила сотню дітей, які проживають у соціальних закладах Прикарпаття - це сироти, соціальні сироти, діти у складних життєвих обставинах.


Літні табори проходили на базі Дитячого містечка "Дім Ангела", що у селі Гошів Калуського району.


Дитяче містечко "Дім Ангела" - це сталий проєкт фонду. Вперше "Дім Ангела" прийняв на відпочинок та соціально-психологічну реабілітацію дітей в літку 2022 р..


Впродовж цьогорічних літніх канікул у "Домі Ангела" відпочивали діти з Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей (с. Мединя), Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей,

Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей "Теплий дім", а також шестеро дітей із Львівської області, які втратили батька, військового добровольця, що загинув на полі бою захищаючи нашу Батьківщину.



Відпочинок та реабілітація дітей у Дитячому містечку супроводжувалися цікавими та пізнавальними екскурсіями, які мали місце впродовж усіх днів відпочинку. Діти побували у Львові, аквапарку, відвідали центр реабілітації диких тварин у місті

Галич, а також прогулялися таємничими коридорами стародавнього Галицького замку.

Хлопчики та дівчатка гостювали на овечій фермі. Тут вони скуштували справжнього сиру та познайомилися з мешканцями ферми - грайливими овечками. Побували у Центрі спадщини Вигодської вузькоколійки та мандрували Карпатським трамвайчиком. А ще ми разом із дітлахами побували на Скелях Довбуша та плавали у басейнах відпочинкового комплексу "Шепільське", що на Стрийщині. Ходили в кінотеатр і на танцювальний майстер-клас.


Щовечора діти розважалися на українських дискотеках, що організовувалися у Дитячому містечку. Під час відпочинку мали доступ до нашого басейну, новітньої бібліотеки, апіхатинки, спортивних тренажерів та ігрових зон.


Ми продовжуємо працювати над розвитком Дитячого містечка, роблячи його ще більш комфортнішим та затишнішим для дітей, які виховуються у сиротинцях.


Долучайтеся до нас, ваша підтримка важлива!



16 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page