top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

У Гошеві освятили Дитяче містечко “Дім Ангела”


У Дитячому містечку “Дім Ангела”, що знаходиться, неподалік Ясної Гори в Гошеві, відбулася знакова подія.

В суботу, 23 липня 2022 р., пройшов обряд освячення Дому Ангела, який провів ігумен Гошівського монастиря Отців Василіян о. Мар’ян Гробельний разом із братом Йоаном. В цей день у Домі Ангела було людно. Окрім дітей, які у нас проживають, до нас завітало і багато гостей – сусіди, мешканці громади, волонтери фонду та наші друзі, які приклалися до реалізації проєкту. Радіємо, що в цей пам’ятний день ми були разом та дякуємо всім хто прийшов розділили цю радісну подію із нами!




Менше року знадобилося нашій команді, щоб завершити розпочату справу та прийняти у Містечко дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах, на літній відпочинок.

Дякуємо нашим партнерам та друзям - компанії Philip Morris International, Українській асоціації в Центральній та Східній Швейцарії, Українській громаді у Брукліні та Каліфорнії, які фінансово підтримують нас та допомагають давати нове дихання Дитячому містечку.

Ми продовжуємо працювати та удосконалювати Містечко, адже роботи є ще чимало, а планів та ідей ще більше ;). Нам і надалі потрібна ваша підтримка та увага! Долучайтеся, друзі! Наші банківські реквізити завжди доступні у розділі меню "Як допомогти".

Довідково. Дитяче містечко “Дім Ангела” знаходиться серед лісу в урочищі Чорний Ділок, який має свою унікальну історію. Унаслідок проведення пам’ятко-охоронних робіт на території урочища з’ясовано, що в Чорному ділку знаходився старий гошівський монастир. За століття існування місцерозташування монастиря декілька разів змінювалося. А починалося все з урочища Чорний ділок. Саме тут археологи знайшли й відтворили вигляд монастиря у ХVІ–ХVІІ ст.


22 views0 comments
bottom of page