top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

"Дім Ангела" приймав дітей з Івано-Франківська та Львова


Двадцятеро дітей мали нагоду відпочити та відновити свою психологічну рівновагу і внутрішній баланс у Дитячому містечку "Дім Ангела".


Свої двері "Дім Ангела" відчинив для дітей-сиріт та дітей у складних життєвих обставинах, якими опікується Івано-Франківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, також у нас гостювало шестеро дівчат батько яких поклав своє життя за нашу Батьківщину.

Відпочинок дітей був наповнений цікавими екскурсіями та розвагами. Хлопці та дівчата відвідали скельно-печерний комплекс "Скелі Довбуша", взяли участь у недільному Богослужінні в Гошівському монастирі, а ще мали нагоду поплавати у басейнах Долинської спортивної школи.

Смачна їжа, свіже карпатське повітря, тепла погода, тиша та спокій лісу створювали сприятливі умови для психологічного розвантаження, яке є вкрай необхідним для дітей, які живуть у режимі постійних стресів.


Команда фонду вдячна за фінансову підтримку ГО "Громада" із Сан-Франциско, яка дає нам можливість приймати дітей у Дитяче містечко.


81 views0 comments
bottom of page