top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Різдво разом, або як діти-сироти святкували у Домі Ангела



У БФ "Ти-Ангел" є багато гарних традицій, одна із них - це можливість для дітей-сиріт святкувати Богоявлення за межами державної сирітської установи.

Другий рік Дитяче містечко "Дім Ангела" приймає дітей у час різдвяно-новорічних свят та організовує для них культурно-пізнавальну програму, а також розваги та відпочинок. На чотири дні діти максимально занурюються у домашній затишок та стають по-справжньому щасливими.



У "Домі Ангела" для них готують святкових стіл, а ще після Святвечора діти йдуть колядувати селом. Ми щиро вдячні мешканцям села Гошів за проявлену гостинність, частування, щедрість та теплий прийом наших колядників.



Особливою подією для двох десятків дітей була участь в урочистому освяченні води на річці Свіча, а також знайомство з переможницею Національного відбору "Дитячого Євробачення 2023" Анастасією Димид. Настя разом із нашими дітлахами проспівала колядку, а також візитівку Євробачення 2023 - пісню "Квітка".


Також діти радо приймали у "Дім Ангела" гостей з Міжнародного благодійного товариства "Аве Марія". Спільно молилися молитви у стилі Тезе, співали багато духовних пісень, ділилися історіями свого життя та переживаннями сьогодення.


Під час перебування у Дитячому містечку діти мали можливість відвідати різдвяний Львів, побувати в аквапарку, кінотеатрі, басейні.


Сподіваємось, що це Різдво проведене у Дитячому містечку буде пам’ятним для кожної дитини.


Щиро дякуємо усім нашим друзям та партнерам, які підтримують нас у цьому та дарують незабутні емоції дітлахам, любов та турботу.

188 views0 comments
bottom of page