top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

У Домі Ангела вперше святкували Святвечір та Богоявлення


Новорічно-різдвяні свята - це особливий час та гарна нагода зробити ще більше добрих справ для потребуючих.

Уперше в історії Дитячого містечка відбулося святкування Щедрого вечора та Водохреща, яке супроводжувалося найкращими родинними традиціями українського народу. На цей раз гостями у "Домі Ангела" були вихованці Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

За святковим столом лунала щира дитяча молитва за мир в Україні, наших захисників, добробут для українського народу. Діти багато колядували та щедрували прославляючи новонародженного Ісуса.

Перебуваючи у Домі Ангела хлопчики та дівчатка мали нагоду трішки відпочити і розважитися, відвідати мальовничі куточки Долинського краю та поплавати у теплому басейні відпочинкового комплексу "Бескид".


Команда БФ "Ти-Ангел" щиро вдячна всім хто долучився до організації перебування дітей у "Домі Ангела" та подарував дітлахам незабутні враження - отцям Гошівського монастиря, людям з великим та добрим серцем, які красиво оздобили декором та прибрали оселю, приготували Святу вечерю та дали відчути нашим маленьким гостям святковий дух справжнього українського Різдва.

Нагадаємо, що Дитяче містечко "Дім Ангела" - це сталий проєкт БФ "Ти-Ангел", що покликаний дарувати домашній затишок, любов та підтримку дітям, що опинилися у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам. У нас діти мають можливість відпочити, оздоровитися, навчитися новому та відкрити для себе багато цікавого через різноманітні екскурсії та пізнавальні заходи. Вперше "Дім Ангела" прийняв дітей у липні 2022 р., з того часу у нас перебувало понад 130 дітей із соціальних закладів Прикарпаття з якими співпрацює БФ "Ти-Ангел".

Ви завжди можете підтримати проєкт Дитяче містечко "Дім Ангела". Реквізити фонду знаходяться тут https://www.tyanhel.org.ua/howtohelp

24 views0 comments
bottom of page