top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Волонтери БФ "Ти-Ангел" колядували для онкохворих дітей




У четвер, 28 грудня, волонтери БФ "Ти-Ангел" навідалися з різдвяною колядою до онкогематологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні, щоб привітати малих пацієнтів, батьків та персонал медзакладу з Різдвом Христовим та прийдешніми новорічними святами.


Таке дійство вже стало традиційним для волонтерської сім’ї фонду. Понад десять років, у час Різдвяних свят, ми здійснюємо відвідини дітей, що змушені святкувати це родинне свято у лікарняній палаті. Для них ми готуємо колядки, віншування, а також подарунки.



Відрадно, що кожного року до нашої команди долучаються нові обличчя, які прагнуть спільно з нами донести дітлахам радісну звістку про народження дитятка Ісуса.


Коляда в онкогематологічному відділенні - це завжди дуже щиро, затишно, зворушливо та по-родинному, а цього року - це ще і дуже трепетно. Подарунки для дітей підготували та передали батьки загиблого Воїна Дмитра, який захищав нас та Батьківщину на сході України. Ми глибоко переконані, що сьогодні Дмитро разом із нами колядував для цих діток та вітав їх з небес!


У відповідь на запрошення від адміністрації дитячої лікарні волонтерська коляда лунала просторими коридорами обласної лічниці.

98 views0 comments
bottom of page