top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

У Дитячому містечку відпочивали сироти та діти у складних життєвих обставинах



Цього літа, вже вдруге, у Дитячому містечку "Дім Ангела" провели літні канікули діти, які виховуються у державних закладах цілодобового перебування.


Команда БФ "Ти-Ангел" організувала для них тижневий літній табір, насичений цікавими екскурсіями та розважальною програмою. Учасниками табору стали 25 дітей з Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей "Теплий дім".


Дітвора відвідала місто Львів, аквапарк у релакс комплексі "Шепільська", побувала на Скелях Довбуша, купалася у кришталево-чистій гірській річці, а також мандрувала Карпатським трамвайчиком.


Учасники літнього табору прийняли участь у Шостому фестивалі карильйонного і дзвонового мистецтва "Дзвони Ясної гори єднають усіх", що проходив у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі в Гошеві.


Окрім того малеча мала нагоду практикувати свої знання з англійської мови. У "Домі Ангела" гостював волонтер з америки Марк Басс, який завітав до Дитячого містечка із штату Каліфорнія. Окрім Марка у Дитяче містечко навідалися і поліцейські, які розповіли дітям про специфіку роботи патрульної поліції та її роль у житті громади.



Радіємо, що можемо робити це літо для дітей по-справжньому теплим та багатим на яскраві емоції, які надовго поселяться у зранених дитячих серцях!


Дякуємо нашим друзям за підтримку в організації літнього відпочинку для дітей позбавлених батьківської опіки та піклування, а саме: МБО БФ "Нова Україна", Мар’яні Ружевич (ТОВ "Грін Тревел"), адміністрації аквапарку "Пляж", команді Ресторану "Криївка", Релакс комплексу "Шепільська", патрульним поліцейським з Івано-Франківська.


До слова, з початку літа у Домі Ангела відпочили та оздоровилися 50 дітей із числа сиріт та дітей у СЖО.

201 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page