top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

БФ “Ти-Ангел” та Міжнародна компанія Philip Morris: співпраця продовжується


Благодійний фонд "Ти-Ангел" та компанія Philip Morris International вже вдруге підписали контракт про отримання фондом гранту на розбудову Дитячого містечка "Дім Ангела", що у селі Гошів на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, що у березні 2022 р. БФ "Ти-Ангел" отримав перший транш коштів у сумі 76 тис. доларів США, що були виділені компанією Philip Morris у рамках благодійного корпоративного проєкту "Проєкти з серцем". За ці кошти нам вдалося завершити внутрішні ремонтні роботи у "Домі Ангела", закупити меблі, побутову техніку.

В літку, завдяки вагомій фінансовій підтримці Philip Morris, нам вдалося запустити в експлуатацію Дитяче містечко "Дім Ангела" та прийняти на відпочинок і реабілітацію понад 50 дітей соціальних категорій - сиріт, дітей з тимчасово окупованих територій.



Команда фонду виправдала очікування представників Filip Moriss та у вересні 2022 р. отримала черговий грант у розмірі 50 тис. доларів США на розбудову містечка. Отримавні кошти будуть використані фондом на фінансування робіт із благоустрою території, завершення облаштування реабілітаційного басейну. У містечку ми втсановимо вуличні тренажери, облаштуємо велопарковку та наповнимо її новенькими гірськими велосипедами, встановимо апіхатинку та Карпатський чан для оздоровлення дітей.

Команда БФ "Ти-Ангел" вдячна компанії Filip Moriss за ефективну співпрацю та підтримку, яку ми отримуємо у цей непростий для України і українців час.

Єднаймося заради дітей!

11 views0 comments
bottom of page