top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Гавриш Ігор

16.02.2005 р.н. Діагноз - забій головного мозку. Множинні переломи кісток черепа

Ігор Гавриш потрапив у страшну ДТП. У нього численні травми.

Ігорко – найстарший син з багатодітної сім’ї Гавришів. Сім’я виховує чотирьох хлопчиків і одну дівчинку. Ігор від малку дуже працьовитий і постійно допомагав батькам по господарству. Любить тварин, а ще більше – гори. З 12-ти років він збирав ягоди і гриби. Їх продавав, а виручені кошти відкладав на заповітну мрію. Він мріяв купити скутер. І за кілька років дитина таки втілила цю мрію в життя – придбав скутер і катався на ньому.

Ігор ще вчиться в школі. 2 вересня він прийшов зі школи і сів на скутера, щоб у магазині купити щоденники собі і молодшим братам. Та мама відчувала щось лихе: зрозуміла, що його довго немає, почала телефонувати. На телефон ніхто не відповідав. «А за кілька хвилин приїхав до мене хлопчина і повідомив, що мій Ігорко потрапив у страшну аварію», - розповіла мама хлопчика.

В 16-річного хлопця стан дуже важкий. Гематома селезінки і розтрощена голова. Лікар одразу ж попередив, що лікування буде довготривалим і дороговартісним. В Ігоря сильно постраждав мозок – крововилив, набряк мозку, гематоми. Препарати дорогі, а сім’я малозабезпечена. Батьки не мають жодних заощаджень, так як всі гроші витратили на підготовку дітям до школи.



18 views0 comments
bottom of page