top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Ігровий майданчик – крок до здійснення дитячих мрій (РЕАЛІЗОВАНО)


В Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні (ІФОДКЛ) проходять лікування дітлахи із всієї області, а на прийом до медиків поліклінічного відділення щоденно звертається близько 250 дітей.


Активний спосіб життя сприяє підтриманню здоров’я дитини. Заняття спортом та прогулянки на свіжому повітрі стимулюють обмін речовин та насичують мозок киснем. Відсутність місця та сприятливих умов для якісного відпочинку дітей є болючою проблемою комунальних закладів, які діти відвідують чи у яких тимчасово перебувають.


На даний момент на території ІФОДКЛ відсутні належним чином облаштовані ігрові майданчики та зони. Діти, які перебувають на стаціонарному лікуванні, або ж відвідують поліклінічне відділення, не мають можливостей для якісного та безпечного відпочинку на території медичної установи. Саме тому команда БФ «Ти-Ангел» береться за реалізацію цього важливого, на наше переконання, проекту. Ми впевнені, що якісний та сучасний ігровий майданчик стане улюбленим місцем для тих, кому доведеться на деякий час затриматися у лікувальному закладі.


Слід зауважити і те, що перевагою проекту «Ігровий майданчик – крок до здійснення дитячих мрій» є те, що ігрові конструкції будуть адаптованими, як для фізично здорових дітей так і для діток з обмеженими фізичними можливостями, які зачасту просто не мають змоги користуватися ігровими комплексами у парках, на прибудинкових територіях і т.д. через свої фізичні вади.


На сьогодні у Івано-Франківську немає ігрових майданчиків, які могли би бути адаптованими до потреб дітей-інвалідів та сприяти їхній соціальній адаптації.

21 views0 comments
bottom of page