top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Тепличка для щасливого личка



У Дитячому містечку "Дім Ангела" волонтери БФ "Ти-Ангел" організовують не лише цікаве та корисне дозвілля для дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах, але і допомагають їм побороти наслідки психологічного та фізичного насильства, яке довелося їм пережити у минулому.


Одним з інструментів психологічної корекції у дітей є трудотерапія – виконання нескладних завдань, які вимагають легких фізичних зусиль. Такий підхід до соціально-психологічної реабілітації дітей дає змогу відволікати дітей від негативних емоцій, шкідливих звичок, залучити до колективної взаємодії та роботи на спільний результат. Хлопчикам та дівчаткам це дуже подобається. Саме тому ми вирішили спорудити у Дитячому містечку "Дім Ангела" невелику теплицю, де діти зможуть під наглядом психологів працювати над вирощуванням овочів, спостерігати за ростом рослинок та появою перших плодів, зрештою діти зможуть споживати екологічно чисту їжу вирощену власними руками.


Нам потрібна ваша підтримка в реалізації цього проєкту, який допоможе нам працювати над психологічними травмами у дітей, прищеплювати їм любов до фізичної праці та навчати дітлахів навичок вирощування розсади овочевих культур, уміння обробляти ґрунт різним інвентарем, розпізнавати різні овочеві культури.


Приєднуйтеся до нас!


Бюджет проєкту - 65 000,00 грн.


55 views0 comments
bottom of page