top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Дім Ангела знову приймав сиріт та дітей у складних життєвих обставинах



З початку зими Дитяче містечко "Дім Ангела" прийняло до себе на відпочинок 60 дітей. Це діти з числа сиріт та діти у складних життєвих обставинах, які перебувають на повному державному забезпеченні.


У "Домі Ангела" вони мали нагоду зустрітися із Святим Миколаєм, відсвяткувати Різдво. Також у містечку було місце і для культурно-розважальної програми. Дітлахи ходили з колядою у гості до місцевих жителів, відвідували місцевий монастир, приймали участь в освяченні води на гірській річці Свіча, а ще каталися на санчатах по засніжених карпатських схилах.


Цього разу програма перебування дітей у містечку також була наповнена цікавими подіями, знайомствами та екскурсіями. За чотири дні хлопці та дівчата відвідали м. Івано-Франківськ де побували в улюбленому "Макдональдсі", величезному кінотеатрі "Мувіленд", грали у боулінг, а ще гостювали на кінній фермі. Тут каталися на конях та смакували смачною піцою.



Під час перебування у "Домі Ангела" діти приймали гостей з Міжнародного благодійного товариства "Аве Марія". Разом із гостями гралися у веселі ігри, співали християнських пісень та навчалися музичної грамотності на музичних інтрументах. А ще мали нагоду відвідати басейн спортивної школи, грітися та оздоровлюватися у справжньому карпатському чані, що є облаштованим у містечку, побували на майстер-класі із боксу.


Чотири дні перебування діток у містечку промайнули дуже швидко та подарували їм безліч позитивних емоцій, які зараз є вкрай необхідними для хлопчиків і дівчаток.


Ми щиро вдячні нашим партнерам з "Nova Ukraine" за підтримку благодійних ініціатив фонду, зокрема орієнтованих на організацію відпочинку, оздоровлення та соціально-психологічну реабілітацію українських дітей, які вже понад два роки живуть у страсі війни.

56 views0 comments
bottom of page