top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

У Дитячому містечку "Дім Ангела" освятили каплицю (ВІДЕО)


23 червня у День Зіслання Святого Духа у Дитячому містечку "Дім Ангела" відбулася знакова подія - освячення новозбудованої каплиці Архангела Михаїла.


Чин освячення провели священники Української греко-католицької церкви о. Василь Щеглюк, о. Василь Бурій, о. Микола з Ясної Гори, ЧСВВ.

Після освячення каплиці та спільної молитви відбувся святковий концерт, який підготували для гостей талановиті діти Долинщини - Анастасія Димид, Арсен Торговецький, Божена Шолом, Софія Набока, Тетяна Гірна, танцювальний колектив КЗЦПО. Також свої таланти продемонстрували вихованці Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей "Теплий дім", які у цей час відпочивали та оздоровлювалися у Дитячому містечку.


Музичне привітання пролунало із вуст нашого друга - отця Василя Бурія.

Ми щиро вдячні всім учасникам святкового концерту, зокрема нашим друзям та помічникам - Галині Курус та Олегу Якиміву за якісну підготовку та проведення свята.

Дякуємо священнослужителям, численним гостям, нашим друзям та волонтерам, які приїхали у Містечко, щоб підтримати нас та розділити із нами цю радісну та знакову подію у історії Дому Ангела.


Висловлюємо слова подяки усім добродіям, які своїми коштами та працею підтримували будівництво каплиці та спільно із БФ "Ти-Ангел", упродовж року, втілили цей проєкт у життя.


Нехай новозбудований духовний простір дає свої рясні плоди та сприяє у вихованні християнського та патріотичного духу у свідомості наших дітей!



32 перегляди0 коментарів

Comentarios


bottom of page