top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Навчимо сиріт самостійності (РЕАЛІЗОВАНО)

Більшості із нас неймовірно пощастило у дитинстві, адже поряд завжди були люди, які допомагали засвоювати нові навички, навчали та давали практичні рекомендації, які допомагали нам дорослішати, розвиватися і тим самим готували до дорослого життя. Безумовно, це наші батьки. Сьогодні ми хочемо презентувати вам дуже практичний проект.

Знаємо, що такі проекти є "непопулярними", проте ми на всі 100% впевнені, що користь від цього "непопулярного" проекту буде колосальною.


Ми допомагаємо дітям, а тема сирітства є дуже близькою для нас. Доволі часто волонтери фонду стикаються із тим, що діти, які виховуються у інституційних закладах, є непристосованими до самостійного життя, адже звикли, що їм все подають на тарілці. Хлопці та дівчата не вміють та не знають елементарних побутових речей – як готувати їсти, прати та прасувати одяг, мити посуд, підмітати підлогу. Особливо ця проблема гостро постає в освітніх закладах, де виховують особливих дітей – з психофізичними вадами розвитку.


Яблунівська спеціальна школа-інтернат є саме таким навчальним та виховним закладом. Тут ми і хочемо обладнати справжню кухню, на якій діти під керівництвом інструкторів з навчання зможуть навчитися готувати собі їжу, мити посуд, доглядати за кухонним начинням та користуватися ним.


Лишень уявіть собі, яку користь ці елементарні практичні навички принесуть дитині, яка вийде із інтернатної установи і зустрінеться віч-на-віч із дорослим та непрогнозованим життям! Давайте сьогодні дамо сироті не рибку, а вудку, яка допоможе їй не згубитися у самостійному житті. Запевняємо, що ваша інвестиція буде виправданою та корисною!


Потрібно зібрати - 12 000 грн.

25 views0 comments
bottom of page