top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей "Теплий дім"

Загальна інформація про заклад.

Долинський дитячий будинок «Теплий дім» недарма називають «теплим». Він зігріває тих дітей, які не відчувають батьківського тепла. Більш ніж півсотні дітей, 12 з яких із обмеженими фізичними можливостями – тут проживають діти з усіх районів області. Окрім проживання та навчання, вихованці закладу отримують ще й лікувально-оздоровчі, психологічні та реабілітаційні послуги.

І хоча заклад з першого погляду виглядає забезпеченим, грошей все-таки бракує на розширення бази для повної реабілітації дітей з психофізичними вадами розвитку, лікувально-профілактичної роботи з дітьми-сиротами, обладнання міні-стадіону, спортивного майданчика із штучним покриттям, огорожі, будівництва лікувально-оздоровчого комплексу з критим басейном, капітального ремонту вуличного басейну та придбання ванни-джакузі.

Команда БФ «Ти-Ангел» уже давно опікується вихованцями «Теплого дому». Пам’ятаєте наші проекти: «Портфелик для сирітки», «Великодній кошик», «Мрія рухатися» та інші? Вони дітям дуже потрібні. Надалі ми будемо продовжувати реалізовувати ці проекти, створюватимемо нові задля покращення матеріально-технічної бази закладу. Ці діти, як і всі сироти, чекають, що за ними скоро прийде мама з татом і забере їх у повноцінну сім'ю. Увага, любов, підтримка – це те, чого ніколи не буває забагато, а особливо тим хто, не має найдорожчого – батьків.



46 views0 comments
bottom of page