top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Вікторія Хоминець завершила курс лікування у клініці Козявкіна

Курс реабілітаційного лікування у Трускавці тривав 12 днів. Завдячуючи вашій підтримці та небайдужості БФ "Ти-Ангел" зміг повністю оплатити лікування для Вікторії.


Під час цього курсу Вікторія закріпила раніше відпрацьовані навички. Спеціалістами клініки було проведено корекцію хребта у дитини, рефлексотерапію, масаж, ЛФК, розробку суглобів та орофаціальний масаж.



Вже на дванадцятий день лікування у Вікторії були помітні перші результати - м’язевий тонус знизився, змінилися рефлекси, дівчинка почала краще рухати ручками та ніжками, вправніше пережовувати та ковтати приготовлену мамою їжу.


Під час проходження лікування лікарі звернули увагу на те, що у Вікторії ліва ніжка на 1 см є довшою від правої. Такий висновок став новим ударом для молодих батьків, адже це новий виклик для їхньої сім’ї. Потрібно буде ще більше відвідувати спеціалізовані лікувальні заклади, нових лікарів, а це додаткові затрати. Вони будуть змушені пройти з Вікторією повне обстеження організму, щоб дізнатися причину цієї проблеми.



Вже вдома на Вікторію та її батьків чекала ще одна неприємність. У дівчинки стався приступ, почалися судорги і її забрали до реанімації. Мама дитини говорить, що це сталося через зневоднення організму, яке спричинила висока температура та поява нових зубчиків у Вікторії. Дівчинці вже краще, але доведеться ще деякий час побути у лікарні.


Дякуємо за вашу підтримку! Вона важлива!

57 views0 comments
bottom of page