top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

В онкогематології діти готувалися до Великодніх свят



За давньою українською традицією у Чистий четвер господині старанно наводять порядки у своїх домівках, причепурюють подвір’я, печуть паски, пишуть писанки та розфарбовують крашанки.


Ми також вирішили, спільно із нашими друзями з онкогематології ІФОДКЛ, провести цей день у підготовці до зустрічі Воскреслого Христа.


Арт-терапевт фонду Марічка Пазинюк розповіла дітям про Великдень, традиції та звичаї цього величного свята, його сутність у житті кожного християнина. Опісля цікавої розповіді та відповідей на запитання допитливих дітей усі приступили до роботи над писанками. Діти та волонтери фонду, під пильним керівництвом Марічки, вправно управлялися над яйцями-заготовками використовували техніку декупаж - це рукодільна техніка, при якій поверхню оформлюють, наклеївши на неї зображення та покривши декількома шарами лаку. Усі учасники заняття були у захваті від отриманого результату, декому вдалося виготовити дві, а то навіть і три писанки.



Великою радістю для команди фонду є те, що до наших творчих занят в онкогематології долучаються нові волонтери: Гладка Світлана Богданівна - методист відділу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Івано-Франківського державного центру естетичного виховання, Олександр Довгомеля, Наталя Дрінь.

Ми щиро дякуємо нашим друзям-волонтерам Олександру Литовченку та Наталії Німчук за допомогу матеріалами для проведення творчого заняття, а також за смачні та запашні Великодні паски, які отримала кожна дитина, що за станом здоров’я змушена провести свята у стінах лікарняної палати.


Команда БФ "Ти-Ангел" щиро вітає усіх з прийдешніми святами. Бажаємо вам провести Великодні свята у колі рідних та близьких, у спокої та затишку. Міцного здоров’я та миру. В особливий спосіб хочемо привітати наших Захисників та подякувати за можливість святкувати Великдень під променями сонця та блакитним небом.

170 views0 comments
bottom of page