top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

БФ “Ти-Ангел” став переможцем Національного конкурсу “Благодійна Україна-2021”


6 червня 2022 р. організатори конкурсу оголосили переможців та лауреатів 15-го Національного конкурсу "Благодійна Україна - 2021".

Команду БФ "Ти-Ангел" відзначено першим місцем, серед 18-ти оголошених номінацій, у номінації "Місцева благодійність" за проєкти, що були реалізовані у 2021 році. До слова, це вже не перша відзнака роботи фонду на національному рівні. Минулих років "Ти-Ангел" здобував перемогу у номінаціях "Кращий благодійник у сфері медицини" та "Колективне волонтерство".

У зв’язку з початком повномасштабної війни росії проти України, з активними бойовими діями у деяких регіонах України, тимчасовою окупацією міст та сіл нашої країни оголошення переможців конкурсу було перенесено в онлайн режим. Спеціяльну відзнаку конкурсу - бурштинового Ангела та диплом згодом буде передано БФ "Ти-Ангел".


Друзі, сьогодні хочемо привітати кожного із Вас та подякувати за підтримку, багаторічну співпрацю, довіру та прагнення творити добро. Ця перемога належить кожному із Вас, адже саме завдяки Вашим старанням, співпереживанню, відкритості та великодошності ми робимо цей світ кращим, вселяємо надію та віру у зранені дитячі серця, підтримуємо хлопчиків та дівчаток, яких огорнув страх та біль, запалюємо вогники віри в очах кожної дитини до якої ми приходимо з бажанням допомогти.

Дякуємо Вам, разом - переможемо!

2 views0 comments
bottom of page