top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

БФ “Ти-Ангел” допомагає дітям та родинам під час війни


Підтримуємо лікарні, внутрішньо переміщених дітей та сім’ї у складних життєвих обставинах. Допомагаємо з евакуацією дітей та матерів із зони бойових дій, із пошуком житла, а також надаємо підтримку у виїзді за кордон важкохворим дітям та дітям з інвалідністю.

Війна внесла свої жорстокі корективи у життя кожної української родини, кожної дитини та України зокрема. Ми у фонді змогли оперативно переформатувати свою діяльність та підлаштуватися під виклики сьогодення, але цінності та місія БФ "Ти-Ангел" залишаються незмінними. Безпека життя, здоров’я дитини, наявність їжі та засобів гігієни - це ті завдання над якими зараз працюють волонтери фонду. Також ми концентруємо свої зусилля над створенням житлових умов у Дитячому містечку "Дім Ангела" та готуємося до прийому дітей і матерів із зони військових дій, щоб гарантувати їм безпеку, доступ до їжі та води, гідні умови для тимчасового проживання та медичну підтримку.

Дякуємо усім нашим закордонним та національним партнерам, друзям за конструктивну співпрацю, цінну та вагому допомогу, яку вони нам щедро надають у цей непростий для нашої держави час!

Слава Україні! Слава нашим захисникам! Слава волонтерам та усім хто бореться з російським загарбником!

БАЖАЄШ ДОПОМОГТИ? ДЕТАЛІ ТУТ


2 views0 comments
bottom of page