top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Михайлишин Владислав



Владислав Михайлишин ще зовсім маленький. Але вже по-дорослому протистоїть хворобам. У зв'язку з важкими пологами і неправильним веденням їх, Владик отримав інсульт в перинатальному періоді. А це дуже вплинуло на подальше його здоров’я і життя. Після народження дитина потрапила в реанімацію з подальшими наслідками і діагнозами: мікроцефалія, ДЦП, тетрапарез, епілепсія. Від 7 місяців і до року мама боролася з судомами синочка: вони робили обстеження, підбирали препарати і, врешті, позбулись судом.

Після того, як стан Владика нормалізувався, мама почала шукати спеціалістів, які б допомогли розвивати фізичний стан дитини, який, до речі, був дуже важким. Проводилось обстеження в Івано-Франківську, Львові, обстеження з МРТ в Тель-Авіві в Ізраїлі. Їздили в різні центри на реабілітації в Трускавець, Львів, Луцьк, Харків, щоб підібрати методику, яка їм підійде.

Зараз Владик навчився тримати голову, сидіти, жувати, є спроби до повзання, повернувся зір. Також розпочали заняття з логопедом, влітку ходять на плавання, проходять курс метаболічного лікування в Харківському генетичному центрі. Сім’я Михайлишинів не може зупинятись, адже мають ще дуже багато зробити і навчитись: «Для когось це так буденно, а для нас це перемога і надія на самостійне життя», - каже мама Владика Михайлишин Леся.

За весь час лікування хлопчика сім'я витратила дуже багато коштів. Наразі вони змушені просити Вас, друзі, про допомогу. У дитини попереду ще дуже багато реабілітаційних курсів. Тому закликаємо не бути байдужими і допомогти.

6 views0 comments
bottom of page