top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Творчий четвер в дитячій онкогематології

Кожного разу коли волонтери БФ "Ти-Ангел" навідуються до дітей в онковідділення вони намагаються бути максимально оригінальними, креативними та цікавими для малих пацієнтів. У цьому їм завжди допомагає арт-терапевтиня фонду Марічка Пазинюк.


Щоб творчі заняття були багатогранними та неповторними, могли зацікавити дитячу аудиторію арт-терапевтиня запросила на традиційне четвергове творче заняття своїх студенток. Дівчата-студентки разом з дітьми ліпили різні фігурки з легкого пластиліну, розмовляли про буденні речі. "У нас вийшли прекрасні тваринки, справжній автопарк і гарний сад. Нас здивував оптимізм, сила і надія наших нових друзів" - ділиться своїми враженнями Уляна Тарасевич,

студентка групи ПО-25 Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. Василя Стефаника.



"Під час війни про цих дітей ми не повинні забувати. Нам потрібно розуміти, що це такі самі діти, як і ті, що ходять до школи, гуртки, яких ми бачимо на вулиці чи в супермаркеті. Ці діти також мають своє хобі, мрії, цілі, вони хочуть вчитися і дізнаватися щось нове. Їм не потрібні жалості, ці діти просто хочуть проводити час з однолітками" - стверджує Марія Василівна Пазинюк, арт-терапевтиня БФ "Ти-Ангел" та викладачка коледжу.

Ми переконані, що ці швидкоплинні години спілкування з онкохворими дітками дали важливий досвід для студенток групи ПО-25 Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. Василя Стефаника.

9 views0 comments
bottom of page